China SARMsvloeistof fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : sale

Telefoonnummer : 19992852351

Free call
lopende band

Shaanxi Jingyuan Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Wij hebben materiaal en prima arbeiders vooruitgegaan, OEM voor klanten, verstrekt en door klanten goed erkend. Het heeft een goede behulpzame verhouding met bekende universiteiten in xi ‚, en heel wat wetenschappelijke onderzoekervaring en verwezenlijkingen in het natuurlijke installatie planten, onderzoek, extractie en scheiding, verkregen en het belangrijke niveau in China altijd gehandhaafd. Tegelijkertijd, vertrouwt het op de R&D-teams van sommige universiteiten in China, en combineert de organische chemiedeskundigen en farmaceutische synthesedeskundigen van het ontwikkelingsteam in China om de ervaring van de fabrieksproductie te verrijken. Wij zijn ook uitgerust met geavanceerd chemisch synthese analyse en het testen materiaal, gemaakt volledig gebruik van academische ervaring en technische voordelen van behulpzame onderzoekinstituten, zijn gebaseerd op de verrichting van de exploratie en innovatieconcept, zullen wij van ganser harte klanten van de kwaliteitsdiensten en product voorzien

OEM / ODM

Wij kunnen de vloeistof en de capsuleaanpassing van SAMs verstrekken, kunt u het kleurenmodel van de capsule, het etiket van de vloeibare fles kiezen, en wij verlenen alle diensten.

Shaanxi Jingyuan Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 0Shaanxi Jingyuan Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

R & D

De fabriek heeft een volledige Q.A. & een Q.C.system. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van SGS om als gecontroleerde leverancier ertoe gebracht te zijn.

Wij hebben ons in deze lijn vele jaren gespecialiseerd en de kwaliteit kan zeker worden gewaarborgd. Om het even welke testorde zal worden ingestemd met.

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in