China SARMsvloeistof fabrikant

De Spier die van Sarmsligandrol LGD 4033 SARMs-Capsule CAS 1165910-22-4 bouwen

Productdetails:
Plaats van herkomst: shaanxi
Merknaam: xn
Certificering: GMP,SGS,BV,ISO
Modelnummer: LGD 4033
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1g
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak, karton of meer volgens klantenvereisten
Levertijd: binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, bitcoin
Levering vermogen: 3000Kg/month

Gedetailleerde informatie

naam: LGD 4033 Kleur: Wit
CAS: 1165910-22-4 Mw: 338.25
MF: C14H12F6N2O Gebruik: Bodybuilding&athletesconcurrentie
Zuiverheid: 99% MOQ: 1000pcs
Hoog licht:

SGS Spier die SARMs-Capsule bouwen

,

Spier die CAS 1165910-22-4 bouwen

,

SGS Sarms Ligandrol SARMs Capsule

Productomschrijving

Groothandelsprijs Sarms Ligandrol lgd-4033 Spier de Bouwpoeder met Hoge Zuiverheid CAS 1165910-22-4

 

Lgd-4033/Ligandrol inleiding


Lgd-4033 (Ligandrol) is een selectieve mondelinge androgen receptormodulator (SARM) die aan AR met hoge affiniteit (Ki van ~1 NM) en selectiviteit bindt. Het is in een klasse van androgen receptor (AR) ligands dat selectief weefsel is, ontwikkeld om spier verspillen verbonden aan kanker, scherpe en chronische ziekte en van de leeftijd afhankelijk spierverlies te behandelen…
Lgd-4033 zijn een selectieve androgen receptormodulator (SARMS), en een nieuwe niet steroidal mondelinge SARM die aan AR met hoge affiniteit (Ki van ~1 NM) en selectiviteit bindt. Het is in een klasse van androgen receptor (AR) ligands die selectief weefsel is, ontwikkeld om spier verspillen verbonden aan kanker, scherpe en chronische ziekte en van de leeftijd afhankelijk spierverlies te behandelen. Lgd-4033 zouden moeten de therapeutische voordelen van testosteron met betere veiligheid, draaglijkheid en geduldige goedkeuring veroorzaken toe te schrijven aan weefsel-selectief mechanisme van actie en een mondelinge route van beleid.

LGD is nog vrij nieuw (3-5 jaar), maar de resultaten zijn zeer gelijkaardig in studies en logboeken geweest. Lgd-4033 hebben verscheidene recente studies en proeven ondergaan om de beste en veiligste manier te vinden om het te gebruiken. Van deze proeven, hebben de resultaten verhogingen van magere lichaamsmassa en dalingen van lichaamsvet getoond. Er is ook een aanzienlijke toename in sterkte, goed - het zijn, evenals helende mogelijkheden.

COA

 

TEST GOEDKEURING CRITERLA RESULTATEN
  TLC Positief
Identificatie UVspectrum Positief
  IR-spectrum Positief
Kenmerken Wit aan geelachtig wit kristallijn poeder ben in overeenstemming
Smeltpunt 32 ~ 37ºC 33~36ºC
Specifieke optische omwenteling +77°~+82° +79.3°
Verlies bij het drogen ≤0.5% 0,15%
Analyse 97 ~ 103% 99.08%
Vrij heptanoic zuur ≤ 0.2% 0,10%
Verwante substanties ≤2% Pas
  Aceton ≤100ppm Pas
Overblijvende oplosmiddelen (GC) Methanol ≤100ppm Pas
  Pyridine ≤100ppm Pas
Deeltjesgrootte   Pas

 

Gebruik


LGD is nog vrij nieuw (3-5 jaar), maar de resultaten zijn zeer gelijkaardig in studies en logboeken geweest. Lgd-4033 hebben verscheidene recente studies en proeven ondergaan om de beste en veiligste manier te vinden om het te gebruiken. Van deze proeven, hebben de resultaten verhogingen van magere lichaamsmassa en dalingen van lichaamsvet getoond. Er is ook een aanzienlijke toename in sterkte, goed - het zijn, evenals helende mogelijkheden.

  

 

 

De Spier die van Sarmsligandrol LGD 4033 SARMs-Capsule CAS 1165910-22-4 bouwen 0

Wat is lgd-4033?


Lgd-4033 stijgen snel in populariteit, aangezien het om sterkste en anabool-meest als SARM bestaand tot dit punt heeft getoond te zijn. SARMS zijn vrij verschillend van steroïden in termen van hun make-up, gebrek aan bijwerkingen en terugwinningstijd. SARMS kan veel langer worden in werking gesteld dan mondelinge steroïden. Zij worden niet-geméthyleerd en drukken niet de lever. Hoewel de resultaten niet zo drastisch zoals sommige steroïden zijn, zijn zij veel schoner, meer keepable en hebben verscheidene eigenschappen die uiterst wenselijk zijn dat de steroïden niet kunnen kunnen verstrekken.

 

Toepassing:


LGD kan voor het ophopen, herschikking en knipsel worden gebruikt. Het bezit de capaciteit om grootte toe te voegen terwijl nog het verminderen van lichaamsvet, verwant tot primobolan. Een ander uitstekend kenmerk het bezit is dat het kan zijn lanceerde aan 12 weken, terwijl het meeste orals slechts voor 4-6 wekentijdspannes kunnen worden gebruikt. LGD veroorzaakt vast aanwinsten door de volledige 12 weken, en het voorziet goed een gebruiker van een algemene betekenis van - zijnd waar u door de hele tijd van gebruik uitstekend voelt. Het heeft anabole eigenschappen zonder de anabole bijwerkingen. Lgd-4033 wordt ook van kracht zeer snel en over het algemeen zal beginnen om resultaten in de eerste week van gebruik te tonen. Bovendien heeft het getoond om duurzaamheid te verhogen, wat voor meer output tijdens opleiding zal toestaan, resulterend in meer aanwinsten die worden gemaakt. Al deze voordelen maken LGD-ideaal voor om het even welke gebruiker omdat het een uitstekend schop-begin verstrekt en een affiniteit heeft om kwaliteitsaanwinsten te veroorzaken die om zeer schoon maar nog wezenlijk tonen te zijn.

De Spier die van Sarmsligandrol LGD 4033 SARMs-Capsule CAS 1165910-22-4 bouwen 1

 

Dosering:

Lgd-4033 zouden bij 10 die mg-dag moeten worden gedoseerd, één keer per dag in de ochtend mondeling wordt gevergd. LGD zou moeten zijn in werking stelde 8-12 weken, met 12 weken die ideaal zijn. Een perfecte combinatie voor vet verlies is lgd-4033 met Andarine (s-4).

Aandacht:

LGD kan lichte die afschaffing veroorzaken, maar niets vergelijkbaar met de afschaffing van steroid gebruik wordt getoond en het kan met het gebruik van HGGenerate op cyclus worden verlicht. Ik vind mild LGD-afschaffing om te zijn in het gunstigste geval en zeer gemakkelijk om terug te krijgen van.

 

Nieuwste Prohoromones-producten voor tegen kanker:

Verpakking & de Dienst:
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming.
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren het aantal worden verstrekt binnen 24 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte trackingcode zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product.
Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. 24/7 online om uw diverse problemen op te lossen!

 

 

Groothandelsprijs Sarms Ligandrol lgd-4033 Spier de Bouwpoeder met Hoge Zuiverheid CAS 1165910-22-4

 
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn